Mathiz-Reis (Lied voor Dave)Reeds geleden van de single “Leef” uit 2012 dat Mathiz van zich liet horen, … maar zo enorm trots op zijn meest persoonlijke single ooit! In een donkere periode, waar hij te midden van zijn relatiebreuk ook te horen krijgt dat een dichte vriend het niet zal halen, … de tekst geschreven op een strand, weg van alles en iedereen op de dag van de uitvaart… Om nooit te vergeten, om zijn moed te vieren, om te verwerken, maar vooral uit eindeloos respect voor de vriendschap, … een lied voor Dave! Den Dave Colaes!
Mathiz’ woorden vakkundig op muziek gezet door zijn muzikale partner in crime en jarenlange vriendin Sabien Tiels in een productie van Steven Jacobs (recent o.a. betrokken bij de producties/opnames van Teek, Anneke Van Hooff, Corty, …)
Omdat hij zijn vriend beloofd had nooit op te geven en hem nooit te vergeten, … Omdat zijn ster eeuwig zou branden, en vooral, … omdat belofte schuld maakt! Een lied dat raakt… Verkrijgbaar vanaf 17 januari!